Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc) după Laurent Baffie

Comedie

Sâmbătă 11 mai, ora 18:30

Maniaci și obsedați din toate țările, uniți-vă! (și haideți la o comedie trăznită!)
„Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)” este o super comedie trăznită, cu personaje maniacale în care fiecare dintre noi ne regăsim mai mult sau mai puțin.

Spectacolul are ca text de bază piesa „Toc Toc” scrisă de Laurent Baffie, un cunoscut comediant, regizor și actor francez. Piesa a devenit rapid un succes în Franța și în alte țări, datorită umorului său inteligent și abordării inovatoare a subiectului.

Acțiunea are loc într-un cabinet medical, unde șase pacienți cu diferite tulburări psihice așteaptă să intre la consultație. Fiecare personaj are o tulburare specifică, cum ar fi obsesia compulsivă, sindromul Tourette, anxietatea socială sau fobia de germeni. În ciuda diferențelor lor evidente, acești pacienți se văd nevoiți să împărtășească aceeași sală de așteptare, ducând la situații super comice și ciudate.

Piesa explorează nu doar aspectele comice ale tulburărilor psihice, ci și modul în care oamenii se pot conecta și sprijini reciproc în ciuda diferențelor lor. Umorul piesei se bazează pe replici inteligente, situații absurde și ironie fină, ce pun în prim-plan complexitatea umană și fragilitatea fiecărui personaj.

Recomandarea de vârstă este 16+

Durata: 1h15
după Laurent Baffie
Cu: Ionuț Iftimiciuc, Radu Catană, Ioana Nichita, Grațiela Popa, Francesca Fülöp, Ștefan Liță și Adrian Luican
Regia: Adam S. Q. David

Zici că-i casa de nebuni | Teatrul Victoriei