Termeni și Condiții

Actualizat la data de 08.11.2022

1. ACORD CU TERMENII

Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră, fie personal, fie în numele unei entități („dvs.”) și Diamond Star Events SRL („Companie”, „noi”, „noi” sau „nostru”), cu privire la accesul și utilizarea site-ului web teatrulvictoriei.ro, precum și orice altă formă media, canal media, site mobil sau aplicație mobilă legată, legată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv, „Site-ul”). Suntem înregistrați în România și avem sediul social în Pitești, str. Victoriei nr. 20, camera 1, județul Argeș. Sunteți de acord că, accesând Site-ul, ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați toți acești Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACESTE TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI ȚI ESTE INTERZIS ÎN EXPRES DE A UTILIZA SITE-UL ȘI TREBUIE SĂ ÎNCHEIAȚI UTILIZAREA Imediat.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt încorporate prin prezenta în mod expres prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face modificări sau modificări acestor Termeni de utilizare în orice moment și din orice motiv. Vă vom avertiza cu privire la orice modificare prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare și renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările aduse oricăror Termeni de utilizare revizuiți prin continuarea utilizării Site-ului după data publicării acestor Termeni de utilizare revizuiți.

Informațiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nicio persoană sau entitate în nicio jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuție sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în această jurisdicție sau țară. . În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru conformitatea cu legile locale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră deținută și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitățile, software-ul, designul site-ului web, audio, video, text, fotografii și grafice de pe Site (colectiv, „Conținutul”) și mărcile comerciale, serviciul mărcile și siglele conținute în acestea („Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau ne sunt licențiate și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legile privind concurența neloială din România, legile internaționale privind drepturile de autor, și convențiile internaționale. Conținutul și mărcile sunt furnizate pe Site „AȘA CUM SUNT” numai pentru informarea dumneavoastră și uz personal. Cu excepția cazurilor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului și nicio parte a Site-ului și niciun Conținut sau Mărci nu poate fi copiată, reprodusă, agregată, republicată, încărcată, postată, afișată public, codificat, tradus, transmis, distribuit, vândut, licențiat sau exploatate altfel în orice scop comercial, fără acordul nostru expres, prealabil, în scris.

Cu condiția ca sunteți eligibil să utilizați Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător numai pentru dvs. personal, necomercial. utilizare. Ne rezervăm toate drepturile care nu vi s-au acordat în mod expres în și asupra Site-ului, conținutului și mărcilor.

3. DECLARAȚII UTILIZATOR

Prin utilizarea Site-ului, declarați și garantați că: (1) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (2) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți; (3) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, script sau altfel; (4) nu veți folosi Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și (5) utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.

Dacă furnizați orice informații care sunt neadevărate, inexacte, neactuale sau incomplete, avem dreptul de a suspenda sau de a închide contul dvs. și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

4. ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun demers comercial, cu excepția celor care sunt susținute sau aprobate în mod specific de noi.

În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:

 • Preluați sistematic date sau alt conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă din partea noastră.
 • Înșelați, înșelați sau induceți în eroare pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre cont, cum ar fi parolele de utilizator.
 • Eluda, dezactivează sau interferează în alt mod cu caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui Conținut sau impun limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a Conținutului conținut în acesta.
 • În opinia noastră, ne disprețuiește, pătează sau dăunează în alt mod nouă și/sau Site-ului.
 • Utilizați orice informație obținută de pe site pentru a hărțui, a abuza sau a răni o altă persoană.
 • Utilizați necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau conduită greșită.
 • Utilizați Site-ul într-o manieră incompatibilă cu orice legi sau reglementări aplicabile.
 • Angajați-vă în încadrarea neautorizată sau conectarea către Site.
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a majusculelor și spam-ul (postarea continuă a textului repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă și bucuria de către orice parte a Site-ului sau modifică, deteriorează, perturbă, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Site-ului.
 • Angajați-vă în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje sau folosirea oricăror instrumente de extragere și extragere a datelor, roboți sau alte instrumente similare.
 • Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice Conținut.
 • Încercați să vă uzurpați identitatea unui alt utilizator sau persoană sau să utilizați numele de utilizator al altui utilizator.
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv, fără limitare, formate de schimb de grafice clare („gif”), 1×1 pixeli, bug-uri web, cookie-uri , sau alte dispozitive similare (uneori denumite „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „pcms”).
 • Interferiți, perturbați sau creați o povară nejustificată asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.
 • Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în a vă furniza orice parte a Site-ului.
 • Încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului menite să împiedice sau să restricționeze accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.
 • Copiați sau adaptați software-ul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.
 • Cu excepția cazurilor permise de legea aplicabilă, descifrați, decompilați, dezasamblați sau faceți inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau alcătuiește în orice fel o parte a Site-ului.
 • Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării standard a motorului de căutare sau a browserului de Internet, utilizați, lansați, dezvoltați sau distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, fără limitare, orice păianjen, robot, utilitar de trișare, scraper sau cititor offline care accesează Site-ul sau utilizarea sau lansarea oricărui script sau alt software neautorizat.
 • Utilizați un agent de cumpărare sau un agent de cumpărare pentru a face achiziții pe Site.
 • Faceți orice utilizare neautorizată a Site-ului, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.
 • Utilizați Site-ul ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau utilizați în alt mod Site-ul și/sau Conținutul pentru orice demers generator de venituri sau întreprindere comercială.

5. CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATOR

Site-ul nu oferă utilizatorilor să trimită sau să posteze conținut. Vă putem oferi posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, executa, publica, distribui sau difuza conținut și materiale către noi sau pe site, inclusiv, dar fără a se limita la text, scrieri, video, audio, fotografii , grafice, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (colectiv, „Contribuții”). Contribuțiile pot fi vizualizate de alți utilizatori ai Site-ului și prin intermediul site-urilor web ale terților. Ca atare, orice Contribuții pe care le transmiteți pot fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate a site-ului. Când creați sau puneți la dispoziție orice Contribuții, declarați și garantați că:

 • Crearea, distribuirea, transmiterea, afișarea publică sau performanța și accesarea, descărcarea sau copierea Contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu vor încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial sau drepturile morale ale oricărui terț.
 • Sunteți creatorul și proprietarul sau aveți licențele, drepturile, acordurile, eliberările și permisiunile necesare pentru a folosi și a autoriza pe noi, pe site-ul și pe alți utilizatori ai site-ului să vă folosim Contribuțiile în orice mod prevăzut de site și de acestea. Termeni de utilizare.
 • Aveți consimțământul scris, eliberarea și/sau permisiunea fiecărei persoane individuale identificabile din Contribuțiile dvs. de a utiliza numele sau asemănarea fiecărei persoane individuale identificabile pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dumneavoastră în orice mod prevăzut de Site-ul și acești Termeni de utilizare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, e-mailuri în masă sau alte forme de solicitare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, lascive, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, calomnioase sau în orice alt mod inacceptabile (așa cum am stabilit de noi).
 • Contribuțiile dvs. nu ridiculizează, batjocoresc, denigrează, intimidează sau abuzează pe nimeni.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt folosite pentru a hărțui sau a amenința (în sensul legal al acelor termeni) orice altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau clase de persoane.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, regulament sau regulă aplicabilă.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau publicitate ale niciunei terțe părți.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă privind pornografia infantilă și nici nu au scopul de a proteja sănătatea sau bunăstarea minorilor.
 • Contribuțiile dvs. nu includ comentarii jignitoare care sunt legate de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă în alt mod sau nu fac legătura cu materiale care încalcă nicio prevedere a acestor Termeni de utilizare sau orice lege sau reglementare aplicabilă.

Orice utilizare a Site-ului cu încălcarea celor de mai sus încalcă acești Termeni de utilizare și poate duce, printre altele, la rezilierea sau suspendarea drepturilor dumneavoastră de a utiliza Site-ul.

6. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

Sunteți de acord că putem accesa, stoca, procesa și folosi orice informație și date personale pe care le furnizați în conformitate cu termenii Politicii de confidențialitate și opțiunile dvs. (inclusiv setările).

Prin trimiterea de sugestii sau alte feedback cu privire la Site, sunteți de acord că putem folosi și împărtăși astfel de feedback în orice scop, fără a vă compensa.

Nu afirmăm nicio proprietate asupra Contribuțiilor dvs. Vă păstrați proprietatea deplină asupra tuturor Contribuțiilor dvs. și a oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribuțiile dvs. Nu suntem răspunzători pentru nicio declarație sau declarație din Contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în orice zonă a Site-ului. Sunteți singurul responsabil pentru Contribuțiile dumneavoastră la Site și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la Contribuțiile dumneavoastră.

7. PREMISE

Recunoașteți și sunteți de acord că orice întrebări, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informații referitoare la Site („Trimiterile”) furnizate de dvs. către noi sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră exclusivă. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală și vom avea dreptul la utilizarea și diseminarea fără restricții a acestor Trimiteri în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau despăgubire pentru dvs. Renunțați prin prezenta la toate drepturile morale asupra oricăror astfel de Trimiteri și garantați prin prezenta că orice astfel de Trimiteri sunt originale cu dvs. sau că aveți dreptul de a trimite astfel de Trimiteri. Sunteți de acord că nu va exista niciun recurs împotriva noastră pentru orice presupusă sau reală încălcare sau deturnare a oricărui drept de proprietate asupra Trimiterilor dumneavoastră.

8. SITE WEB ȘI CONȚINUT AL TERȚILOR PĂRȚI

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul Site-ului) link-uri către alte site-uri web („Site-uri web ale terților”), precum și articole, fotografii, text, grafică, imagini, design, muzică, sunet, video, informații, aplicații , software și alt conținut sau articole aparținând sau care provin de la terți („Conținut de la terți”). Asemenea site-uri web ale terților și conținutul terților nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi în ceea ce privește acuratețea, corectitudinea sau caracterul complet și nu suntem responsabili pentru niciun site web terță parte accesat prin intermediul site-ului sau pentru orice conținut al terților postat. pe, disponibil prin sau instalat de pe site, inclusiv conținutul, acuratețea, caracterul ofensiv, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici ale sau conținute în site-urile web ale terților sau în conținutul terților. Includerea, legăturile către sau permiterea utilizării sau instalării oricăror site-uri web ale terților sau a oricărui conținut al unei terțe părți nu implică aprobarea sau susținerea acestora de către noi. Dacă decideți să părăsiți Site-ul și să accesați site-urile web ale terților sau să utilizați sau să instalați orice Conținut al unei terțe părți, faceți acest lucru pe propriul risc și ar trebui să știți că acești Termeni de utilizare nu mai guvernează. Ar trebui să revizuiți termenii și politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidențialitate și de colectare a datelor, ale oricărui site web la care navigați de pe Site sau care se referă la orice aplicație pe care o utilizați sau instalați de pe Site. Orice achiziții pe care le faceți prin intermediul site-urilor web ale terților vor fi prin alte site-uri web și de la alte companii și nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu astfel de achiziții care sunt exclusiv între dvs. și terțul aplicabil. Sunteți de acord și luați la cunoștință că nu susținem produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale terților și ne veți feri de orice prejudiciu cauzat de achiziția dvs. de astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți ține inofensivi față de orice pierderi suferite de dvs. sau prejudicii cauzate de dvs. în legătură cu sau care rezultă în orice fel din orice Conținut al unei terțe părți sau orice contact cu site-urile web ale terților.

9. MANAGEMENTUL SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) monitoriza Site-ul pentru încălcări ale acestor Termeni de utilizare; (2) să ia măsurile legale corespunzătoare împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv, fără limitare, raportarea unui astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, refuzați, restricționați accesul la, limitați disponibilitatea sau dezactivați (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre Contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, să eliminam de pe Site sau să dezactivăm în orice alt mod toate fișierele și conținutul care au dimensiuni excesive sau sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să gestioneze în alt mod Site-ul într-o manieră concepută pentru a ne proteja drepturile și proprietatea și pentru a facilita funcționarea corectă a Site-ului.

10. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate: https://teatrulvictoriei.ro/politica-de-confidentialitate/. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați Politica noastră de confidențialitate, care este încorporată în acești Termeni de utilizare. Vă rugăm să rețineți că Site-ul este găzduit în România. Dacă accesați Site-ul din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care guvernează colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea în continuare a Site-ului, vă transferați datele în România, și sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie transferate și prelucrate în România.

11. DURATA ŞI ÎNCHEIEREA

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și în vigoare în timp ce utilizați Site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A, ÎN UNICA NOASTRĂ DISCREȚIE ȘI FĂRĂ PREVISȚII SAU RESPONSABILITATE, A RESPAZĂ ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITE ADRESE IP), ORICE PERSOANE PENTRU ORICE PERSOANE FĂRĂ NICIUN MOTIVE, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ÎNCĂLCAREA ORICE DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICĂRII LEGII SAU REGULAMENT APLICABIL. PUTEM TERMINA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SITE SAU SĂ ȘTERM ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚIE PE CARE LE-ați POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ ATENȚIONARE, LA NOASTRĂ DISCREȚIE.

Dacă vă închidem sau suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un cont nou sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărei terțe părți, chiar dacă ați acționa în numele unei terțe părți. parte. Pe lângă încheierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără limitare, urmărirea despăgubirilor civile, penale și prin injoncțiune.

12. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră, fără notificare. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe tot sau o parte a Site-ului fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta că Site-ul va fi disponibil în orice moment. Este posibil să întâmpinăm probleme hardware, software sau alte probleme sau să fie nevoie să efectuăm întreținere legate de Site, ceea ce duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul în orice moment sau din orice motiv, fără notificare. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, daune sau inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastră de a accesa sau de a utiliza Site-ul în timpul oricărei perioade de nefuncționare sau întrerupere a Site-ului. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca să ne obligă să menținem și să sprijinim Site-ul sau să furnizăm orice corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acestea.

13. LEGEA APLICABILĂ

Aceste condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind Contractele pentru Vânzarea Internațională de Bunuri este exclusă în mod expres. Dacă reședința dumneavoastră obișnuită este în UE și sunteți consumator, aveți în plus și protecția oferită de dispozițiile obligatorii ale legii țării dumneavoastră de reședință. Global Parking SRL și dumneavoastră sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din București, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere pentru a vă apăra drepturile de protecție a consumatorilor în ceea ce privește acești Termeni de utilizare în România sau în țara UE. in care locuiti.

14. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Negocieri informale

Pentru a accelera soluționarea și a controla costurile oricărei dispute, controverse sau revendicări legate de acești Termeni de utilizare (fiecare „Disputa” și, în mod colectiv, „Litigiile”) aduse fie de dvs., fie de noi (individual, o „Parte” și colectiv, „Părțile”), Părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice Litigiu (cu excepția acelor Litigii prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal, cu cel puțin treizeci (30) de zile înainte de inițierea arbitrajului. Astfel de negocieri informale încep cu notificarea scrisă a uneia dintre părți către cealaltă parte.

Arbitraj obligatoriu

Orice litigiu care decurge din relațiile dintre părțile la prezentul contract va fi soluționat de un arbitru care va fi ales în conformitate cu Regulile interne și de arbitraj ale Curții Europene de Arbitraj care fac parte din Centrul European de Arbitraj cu sediul la Strasbourg, și care sunt în vigoare la momentul depunerii cererii de arbitraj și a căror adoptare a acestei clauze constituie acceptare. Sediul arbitrajului va fi București, România. Limba procedurii este româna. Regulile de drept material aplicabile sunt legea României.

Restricții

Părțile convin că orice arbitraj se va limita la Disputa dintre părți în mod individual. În măsura permisă de lege, (a) niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură; (b) nu există niciun drept sau autoritate ca orice Litigiu să fie arbitrat pe bază de acțiune colectivă sau să utilizeze proceduri de acțiune colectivă; și (c) nu există niciun drept sau autoritate ca vreo dispută să fie adusă în calitate de reprezentativ în numele publicului larg sau al oricărei alte persoane.

Excepții de la negocierile informale și arbitrajul

Părțile convin că următoarele Litigii nu fac obiectul dispozițiilor de mai sus privind negocierile informale și arbitrajul obligatoriu: (a) orice Litigii care urmăresc să impună sau să protejeze sau cu privire la valabilitatea oricăruia dintre drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți; (b) orice Litigiu legat de, sau care decurge din, acuzații de furt, piraterie, invazie a vieții private sau utilizare neautorizată; și (c) orice cerere de reparare prin injoncțiune. Dacă această prevedere se dovedește a fi ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Litigiu care se încadrează în acea parte a acestei dispoziții găsită a fi ilegală sau inaplicabilă și o astfel de dispută va fi decisă de o instanță cu jurisdicție competentă din instanțele enumerate pentru jurisdicția de mai sus, iar părțile convin să se supună jurisdicției personale a acelei instanțe.

15. CORECȚII

Pot exista informații pe Site care să conțină erori de tipar, inexactități sau omisiuni, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

16. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

SITE-UL ESTE FURNIZAT CA ASA ȘI DISPONIBIL. SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR NOASTRE VA FI PE UNCUL RISC. ÎN MĂSURA TOTALĂ PERMISĂ DE LEGE, RENUNȚĂM LA TOATE GARANȚII, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGAȚIE CU SITE-UL ȘI UTILIZAREA ACESTORA DE DVS., INCLUSIV, FĂRĂ LIMITAȚII, GARANȚII IMPLICITE DE COMERCIABILITATE, ADECVENȚĂ PENTRU PARTICIPARE ȘI IMPLICITATE PENTRU UN PENTRU PENTRU PUNCȚIUNE. NU OFERIM GARANȚII SAU DECLARAȚII CU PRIVIRE LA ACURATEȚIA SAU COMPLETEZA CONȚINUTULUI SITE-ULUI SAU CONȚINUTUL ORICORUI SITE-URI LEGATE LA SITE ȘI NU NE VĂ ASUMĂ NICIO RESPONSABILITATE SAU RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (1) ERORI, GREȘELI ȘI ERORI DE CONTACT 2) RĂNIREA PERSONALĂ SAU DAUNEA PROPRIETĂȚII, DE ORICARE NATURĂ, REZULTATE DIN ACCESUL DVS. ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE A SERVERELE NOASTRE SECURITE ȘI/SAU ORICE INFORMAȚII PERSONALE ȘI/SAU INFORMAȚII FINANCIARE STOCATE ÎN ACEST, (4) ORICE ÎNTRERUPERARE SAU ÎNCETAREA TRANSMISIEI CĂTRE SAU DIN SITE, (5) ORICE BUNG, VIRUS, CAI TROIENI SAU APARATE CARE POT FI TRANSMIS CĂTRE SAU PRIN SITE DE ORICE TERȚ ȘI/SAU ( 6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT ȘI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE Orice FEL SUPORTATE CA REZULTAT UTILIZĂRII ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS SAU PUBLAT DISPONIBIL ÎN ALTRE MOD PRIN SITE. NU GARANTĂM, GARANTĂM, NU GARANTĂM SAU NU ASUMĂM RESPONSABILITATE PENTRU NICIO PRODUS SAU SERVICIU PUBLICIT SAU OFERIT DE O TERȚĂ PRIN SITE, ORICE SITE WEB HIPERLEGAT SAU ORICE SITE WEB SAU APLICAȚIE MOBILĂ ÎN APLICAȚIE ȘI APLICAȚIE MOBILĂ. FIȚI PARTE A SAU FI ÎN ORICE CEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICE TRANZACȚIE ÎNTRE DVS. ȘI ORICE TERȚI PARTI FURNIZORI DE PRODUSE SAU SERVICII. CA CU CUMPĂRÂREA UNUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MEDIU SAU ÎN ORICE MEDIU, TREBUIE SĂ UTILIZAȚI CELE MAI BUNĂ RAȚIUNE ȘI SĂ EFECTAȚI ATENȚIE UNDE ESTE NECESAR.

17. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

NOI SAU DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII NOȘTRI NU VOM FI RESPONSABIL ÎN FAȚA DE DVS. SAU DE ORICE ORICE TERȚ PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, CONSECUȚIONALE, EXEMPLARE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSIV PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE VENITURI. SAU ALTE PREJUDICII DERIVATE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI DE CĂTRE DVS. CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAȚI PRIVIND POSIBILITATEA ASTELOR DAUNE.

18. DESPĂGUBIREA

Sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să ne faceți inofensivi, inclusiv filialele noastre, afiliații și toți ofițerii, agenții, partenerii și angajații noștri respectivi, de și împotriva oricărei pierderi, daune, răspundere, pretenție sau cerere, inclusiv avocați rezonabili. ‘ taxele și cheltuielile, efectuate de orice terță parte ca urmare a sau care decurg din: (1) utilizarea Site-ului; (2) încălcarea acestor Termeni de utilizare; (3) orice încălcare a declarațiilor și garanțiilor dumneavoastră prevăzute în acești Termeni de utilizare; (4) încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate intelectuală; sau (5) orice act vătămător evident față de orice alt utilizator al Site-ului cu care v-ați conectat prin intermediul Site-ului. Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dumneavoastră, să ne asumăm apărarea și controlul exclusiv asupra oricărei probleme pentru care vi se cere să ne despăgubiți și sunteți de acord să cooperați, pe cheltuiala dumneavoastră, cu apărarea noastră a unor astfel de revendicări. Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica cu privire la orice astfel de reclamație, acțiune sau procedură care face obiectul acestei despăgubiri, după ce luăm la cunoștință despre aceasta.

19. DATELE UTILIZATORULUI

Vom păstra anumite date pe care le transmiteți către Site în scopul gestionării performanței Site-ului, precum și date referitoare la utilizarea de către dvs. a Site-ului. Deși efectuăm copii de rezervă regulate de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Site-ul. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea sau coruperea oricăror astfel de date și, prin prezenta, renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din orice astfel de pierdere sau corupție a acestor date.

20. COMUNICAȚII ELECTRONICE, TRANZACȚII ȘI SEMĂTURI

Vizitarea Site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicări electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie în scris. SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA SEMNATURĂRILOR ELECTRONICE, CONTRACTELOR, COMENZILOR ȘI A ALTE ÎNREGISTRĂRI, ȘI CU LIVRAREA ELECTRONICĂ A NOTIFICARILOR, POLITICILOR ȘI ÎNREGISTRĂRILOR CU TRANZACȚIILE INIȚIE SAU FINALIZATE DE NOI SAU PRIN SITE. Renunțați prin prezenta la orice drept sau cerințe în temeiul oricăror statut, reglementări, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea înregistrărilor neelectronice sau la plăți sau acordarea de credite prin orice alt mijloc. decât mijloacele electronice.

21. DIVERSE

Acești Termeni de utilizare și orice politică sau reguli de operare postate de noi pe Site sau în ceea ce privește Site-ul constituie întregul acord și înțelegere dintre dumneavoastră și noi. Eșecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va funcționa ca o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem atribui oricare sau toate drepturile și obligațiile noastre altora în orice moment. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daune, întârziere sau eșec de a acționa cauzate de orice cauză în afara controlului nostru rezonabil. Dacă orice prevedere sau parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este determinată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau o parte a prevederii este considerată separabilă de acești Termeni de utilizare și nu afectează valabilitatea și caracterul executoriu al oricărei prevederi rămase. prevederi. Nu există niciun joint-venture, parteneriat, angajare sau relație de agenție creată între dvs. și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau utilizare a Site-ului. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea redactării lor. Prin prezenta, renunțați la orice apărare pe care le puteți avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei semnării de către părțile contractante pentru a executa acești Termeni de utilizare.

22. CONTACT

Pentru a rezolva o reclamație referitoare la Site sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați la:

Diamond Star Events SRL
Str. Victoriei nr. 20, camera 1
Pitești
România
Telefon: 0743 704 311
contact@teatrulvictoriei.ro