Prințesele fermecate

Spectacol pentru copii

Duminică 5 martie, ora 12:00

Prințesele fermecate este o adaptare după basmul “Cele douăsprezece prințese” de Petre Ispirescu.
Vă așteptăm la un spectacol amuzant și educativ despre cât este de important să-ți urmezi visele și să ai încredere în tine, în forțele proprii și în prietenii tăi buni.

Un spectacol plin de umor și de voie bună, care conține momente interactive, muzică și dans, urmând povestea unui cioban român care își caută norocul în țări străine. Astfel, copiii au ocazia să interacționeze cu diferitele obiceiuri locale, dar și să conștientizeze importanța cunoașterii limbilor străine. Copiii vor ghida personajul principal și îl vor ajuta să nu dea de probleme și să ia deciziile cele mai bune.
Chiar dacă zâna cea bună îi mai dă sfaturi și îl ajută, atunci când va ajunge la Curtea regelui, unde locuiesc fermecatele prințese dansatoare, inima îi va fi pusă la grea încercare, iar capul în primejdie. Însă cu ajutorul copiilor, el va învinge toate obstacolele care ii ies in cale.
“Prințesele fermecate” este un spectacol plin de energie și culoare, unde atât copiii cât și părinții sunt invitați să participe activ, să râdă, să se emoționeze și să petreacă o oră deosebită alături de actorii noștri.


Cu: Andreea Moustache/ Valentina Visarion Mingopol si Axel Moustache, actor la Teatrul National Bucuresti
Regia și adaptarea: Axel Moustache
Scenografia și coregrafia: Andreea Moustache
Spectacolul este organizat de Syarela Arts

Prințesele fermecate | Teatrul Victoriei