Moș Crăciun Vine!

Spectacol

Joi 21 decembrie, ora 17:00

MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ și ajunge la PITEȘTI într-un show grandios!

Traseul și adevărata poveste a Moșului vor fi destăinuite în spectacolul EVENIMENT ,,MIRACLE OF CHRISTMAS” de  la TEATRUL VICTORIEI, pe data de 21 Decembrie  2023, începând cu orele 17:00.

Vă invităm să luați parte la un spectacol magic, educativ pentru COPII si nu numai, cu si despre cel mai cunoscut personaj îndrăgit de toata lumea, atât de cei mici cât și de cei mari!

Un spectacol de videoproiectie, muzical educativ în limba română, despre Laponia, elfi, reni si Mos Craciun. Emotiile vizuale unice, îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de elfii, renii Moșului.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri si videoproiecții. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Decorurile sunt o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech, combinată cu efecte de lumină o premieră pentru un spectacol românesc.

Daca au fost cuminti, copiii vor primi cadou de la Moș, Diploma de Cercetător Spațial.

Voi credeți in Moș Crăciun?

Intrarea este de 55 lei pentru copii și 65 lei pentru adulți.

Moș Crăciun Vine! | Teatrul Victoriei