DON JUAN

Comedie

Duminică 1 octombrie, ora 19:00

 

Sex, pasiune, aventură, curaj, înșelăciune, bani și minciună, toate împreună cu mult umor, „Don Juan” de Molière este o comedie fabuloasă, plină de aventuri și cuceriri, care are la bază legendarul mit spaniol al lui Don Juan Tenorio, un univers în care amorul este înflăcărat și plin de intrigi.  

O comedie spumoasă, plină de umor, perfectă pentru o seară la teatru, Don Juan, un simbol al libertății, care își dedică întreaga viață pasiunii pentru…. femei. Pasiunea lui pentru sexul frumos îl pune în multe încurcături din care reușește să iasă apelând la aceleași calități cu care cucerește toate femeile pe care le întâlnește și care inevitabil ajung în… sufletului lui, dar nu pentru mult timp.

Seduce, se însoară, abandonează, o altfel de treime după care Don Juan se ghidează, fiind condamnat la tot pasul de prietenul lui Sganarel.

Elvira, Mathurine, Charlotte sunt doar câteva dintre victimele farmecelor lui Don Juan.

Cum se va termina acest periplu prin lume când cuceritorul nostru este mereu pregătit pentru următoarea domniță? Hai să afli!

La 400 de ani de la nașterea lui Molière, spectacolul „Don Juan” este readus în fața publicului într-o adaptare modernă de către celebrul regizor Cristian Pepino, care cu umorul caracteristic îl aduce pe cuceritorul din Sevilla în 2022 pentru a-și încerca și acum farmecele asupra doamnelor, într-o traducere și adaptare fără egal.

Regia:  Cristian Pepino

Scenografia: Remus Gabor și Raluca Aionițoaie

Video&Light Design: Constantin Simon

Traducerea și adaptarea: Cristian Pepino

Distribuția:Cristian Constantin, Cristian Mitescu, Doris Dănăilă, Mădălina Toderaș, Eduard Cîrlan

DON JUAN | Teatrul VIctoriei