Doi români

Ediție de Crăciun

Luni 26 decembrie, ora 20:00

Ediția de Crăciun va fi specială. Va fi cu colinde și despre colinde, va fi despre întâmplări de sărbători, va fi despre miracolul Crăciunului, va fi despre zâmbet dar și despre lacrimă.

Unul dintre cele mai bune spectacole de comedie ale anului 2022 ajunge la Pitești în 26 decembrie pentru o ediție cu o temă specială, Crăciunul.

„Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile: CREDINȚA și UMORUL?! Am spus umorul și nu bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, El, Creatorul, atunci în momentul acela când sufla asupra bucății de lut care trebuia să fie poporul român, a zâmbit, având totuși neașteptat și o lacrimă în colțul ochiului.

Vă invit în 26 decembrie, de la ora 20, la Teatrul Victoriei, alături de bunul meu prieten, Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum, în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești”

Dan Puric

Doi români | Teatrul VICTORIEI