Căldură mare

Teatru

Duminică 12 februarie, ora 19:00

Căldură? Mare?”, comedie după schițe de I.L. Caragiale

„Căldură? MARE?” este un spectacol de divertisment, o comedie pe cinste, în care actorii joacă impreună cu publicul pentru a-i face să se simtă parte din poveste, din lumea spectaculoasă a lui Caragiale.

Într-o lume abulică și dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca și cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale și, în același timp, vechi de când lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depășesc limita stupidului, deși Einstein ne învață că universul are limite, prostia omului se pare ca nu are! Umorul și buna dispoziție vă vor destinde și vă vor înveseli alături de renumitele personaje ale lui Caragiale: Lache, Tache și Mache.

Acest spectacol a fost selectat în cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, în Festivalulul Național de Teatru Independent 2013 (București) și în Festivalul “25 De Ore De Teatru Non Stop” 2013 (Sibiu). De asemenea a participat la „Street Delivery”(2013) ,”Strada BT” (2014) , „Noaptea muzeelor”- București (2014), ș.a.

Distribuție: Andrei Seușan, Daniel Hara, Eduard Cîrlan

Durată: 1 h

Un spectacol organizat de Syarela Arts.

Căldură mare | Teatrul Victoriei